Hier ontstonden in de jaren twintig de legendarische spiegeltenten die beschutting boden aan nachtvlinders, hartendieven, dromenjagers en sterrenpluksters. Het orgel volgde het ritme van de hunkerende harten.
En de maan was iedere nacht vol. De legendarische spiegeltenten zijn niet in de stoffige musea beland.
 
De familie Klessens reist nog steeds de wereld af met deze gerestaureerde schatkamers van verlangen.
 
 


Het organiseren van succesvolle evenementen vraagt steeds vaker om naadloos teamwork van een aantal geroutineerde professionals. Om die reden worden wij, Spiegeltentenverhuur Nostalgie, ingeschakeld voor evenementen in geheel Europa, en daarbuiten ...

Wij hebben onze authentieke Belgische Spiegeltenten opgebouwd in o.a, Amsterdam, Berlijn, Cannes,  ... Zurich, maar ook buiten Europa, onder meer in Auckland, Melbourne, Montréal, New York, San Franciso, Seattle, Sydney, Toronto, … . Referenties overal ter wereld.

In de Spiegeltent kunnen besloten partijen en andere bijeenkomsten, voor groepen van 120 tot 800 personen, worden georganiseerd. Onze mensen brengen de tent van uw keuze snel en handig ter plaatse, een idyllisch plekje in uw geboortedorp, uw eigen tuin of bij uw bedrijf, … . Zo kunnen jullie ter plaatse een feest organiseren op "hoog niveau", waar de gasten zeker nog lang over zullen napraten.
 
U begrijpt dat dit schrijven niet meer kan doen dan u een summiere indruk geven van de mogelijkheden van de Spiegeltent.

Na jarenlange ervaring weten wij: "Een evenement in een Spiegeltent is gegarandeerd ambiance!" (lees "gegarandeerd succes!")

U kan ons uiteraard steeds vrijblijvend
contacteren. Wij horen in élk geval graag van u!

 
     
  Klaterstraat 8, 2310 Rijkevorsel, Belgium, Ligging // info@spiegeltent.com
Tel: +32 (0)3 314.46.37 // Gsm : +32477 42 64 55 // Fax : +32 (0)3 314.11.93 // BTW BE 0448 680 032
Proximedia